Instagram bored

#bored

Dit weekend lag ik in bed, klaarwakker én geen zin om op te staan. Maar wat doe je dan?
Juist, je pakt je telefoon er bij en zoekt de digitale snelweg op. Een beetje verveeld dus.

Camera MX

In de week daarvoor had ik een app, die ik eerder verwijderd had, opnieuw geïnstalleerd want tijden niet meer gebruikt. Deze app dus: Camera MX. Er werd direct wat mee gespeeld. De foto die ik van mijn kat Tommie gemaakt had, was perfect om te plaatsen op Instagram met onder andere de hashtag bored. Uit pure balorigheid en verveling was ik nieuwsgierig wat #bored voor zoekresultaten zou opleveren.

In shock

Ik ben niet snel in shock, maar dit keer moest ik duidelijk meerdere keren met de wimpertjes knipperen om te zien wat er allemaal voorbij kwam. Toch zeker een derde van de afbeeldingen wordt volgens de richtlijnen van Instagram simpelweg verboden:

Richtlijnen Instagram

Plaats foto's en video's die geschikt zijn voor een diverse doelgroep.

We weten dat mensen op bepaalde ogenblikken mogelijk artistieke of creatieve naaktafbeeldingen willen delen, maar we staan vanwege een scala aan redenen geen naaktbeelden toe op Instagram. Naaktbeelden verwijzen naar foto's, video's en andere digitaal gemaakte inhoud waarop seksuele gemeenschap, geslachtsdelen of close-ups van naakte billen zijn afgebeeld. Dit heeft ook betrekking op tepels van vrouwen, maar foto's van borstvoeding of littekens van een borstamputatie zijn toegestaan. Naaktbeelden in de vorm van foto's van schilderijen en beeldhouwwerken zijn ook toegestaan.

Link Instagram

En dan maakt 'men' zich druk om de nipslip van beroemdheden. Ik snap het niet (meer).
Ben je 18+ klik dan even door naar #bored

Update 31 juli 2019: Vandaag heb ik even doorgeklikt, het algoritme en de controles van Instagram zijn duidelijk verbeterd en de richtlijnen worden goed nageleefd :)

Wat vind jij?

 

Elk artikel op mickeysplace.nl kán affiliatelinks bevatten, zie de disclaimer

Over

 

Hoe weet je zeker dat je zoveel mogelijk onthoudt (hallo digitale dementie) en dat je anderen niet zult vervelen met nieuwe foto's, verhalen en recepten? Maar dat iedereen kan besluiten om er wel of om er juist helemaal geen aandacht aan te besteden? Nou, simpel! Je maakt een website ;)

Have fun @

 

Have fun @ Mickeys Place

© & disclaimer

 

De meeste foto's zijn gemaakt door Mieke de Weert & mickeysplace.nl tenzij anders vermeld. Gebruik van eigen tekst en/of foto's zonder toestemming is verboden. Alle rechten voorbehouden.

 

© & disclamerMickey's Place